Talia Gheys

  • Afdelingshoofd psychologie
  • Coördinator Workshops
  • Klinisch psycholoog

Talia Gheys

  • Afdelingshoofd psychologie
  • Coördinator Workshops
  • Klinisch psycholoog

🚫 Talia neemt geen nieuwe cliënten meer aan. Je kan terecht bij haar collega’s voor individuele– of relatietherapie.

🕒 ⏩ Snel hulp nodig? Je kan volgende week al bij één van onze psychologen terecht! Klik hier.

Als klinisch psycholoog begeleid ik volwassenen met psychologische vraagstukken. Daarnaast neem ik als afdelingshoofd een superviserende rol op binnen de cel Psychologie van groepspraktijk Ringoir en Relatiekliniek Vlaanderen.

Afspraak maken bij Talia Gheys

Meer over Talia Gheys

Ieder van ons kan in het leven moeilijkheden ondervinden. En dat is niet zo vreemd als je bedenkt welke complexe levens we leiden. Tal van hindernissen ontmoeten we op ons pad en moeten we het hoofd bieden. Meestal lukt het ons. Maar soms lukt het ook niet. Het is dan allemaal wat te veel geworden en je kan het gevoel krijgen, vast te lopen op één of meerdere domeinen in je leven. Dat kan zijn bij je studie, op het werk, in je relatie(s), met jezelf … Op deze momenten kan je nood hebben aan een luisterend oor en iemand die je helpt om opnieuw inzicht en houvast te krijgen.

Je kan bij mij terecht met vragen over identiteit, stress, angst, levensvragen of problemen op het werk of op school (vragen rond het maken van studiekeuze, faalangst of uitstelgedrag).

Ik vind het belangrijk dat jouw verhaal, jouw vragen en behoeften op de eerste plaats komen. Daarom zullen we tijdens een eerste gesprek voornamelijk kennismaken en bekijken welk traject we samen kunnen afleggen.

Ik behaalde in 2014 mijn masterdiploma Klinische Psychologie aan de UGent en volgde nadien nog opleidingen in ACT en emotieregulatie therapie.

Ik werk sinds 2014 als klinisch psycholoog en heb een bijzondere affiniteit opgebouwd in het werken met jongvolwassenen, als studentenpsycholoog en studentenbegeleider in een academische context.

“Het is vaak moeilijk om je eigen verhaal onder ogen te zien, maar lang niet zo moeilijk als je hele leven ervoor weglopen. Het is riskant om je kwetsbaarheid te aanvaarden, maar lang niet zo gevaarlijk als liefde, verbondenheid en geluk opgeven. Het zijn de ervaringen die je het meest kwetsbaar maken. Pas wanneer je de moed hebt om je te verdiepen in je duistere kant, zul je de oneindige kracht van je lichte kant ontdekken.”

Brené Brown

Raadplegingen

Talia heeft een volledige cliëntenstop. Je kan terecht bij haar collega’s voor individuele therapie of relatietherapie.


Visumnummer: 287244

Compsy

Talia GHEYS

Inschrijvingsnummer: 912113793

is geregistreerd bij de Psychologencommissie als psycholoog en mag bijgevolg de bij wet beschermde titel dragen.

De inschrijving als psycholoog houdt in dat deze persoon:
– de vereiste universitaire opleiding heeft genoten;
– gebonden is aan de deontologische beroepscode voor psychologen.