Paulino Naveau

  • Klinisch psycholoog

Paulino Naveau

  • Klinisch psycholoog

✅ Ik heb ruimte voor nieuwe begeleidingen en kan een snelle opstart garanderen!
📅 Klik hier om direct naar mijn agenda te gaan om snel een afspraak in te plannen.

Als klinisch psycholoog behandel ik jongeren en volwassenen en zie ik mezelf als een ondersteuner in de zoektocht naar jouw innerlijke sterktes. We gaan dus samen op zoek naar jouw noden! Meer weten over hoe ik te werk ga? Scroll gerust even door!

Afspraak maken bij Paulino Naveau

Introductie

Paulino is tijdelijk werkzaam als psycholoog bij onze Groepspraktijk. Je kan bij hem terecht van 1 oktober 2023 tot en met 30 augustus 2024.

Hoi! Ik ben Paulino Naveau. Therapie betekent voor mij het samen op zoek gaan naar en de bewustwording van vragen als ‘Wie ben ik?’; ‘Wat verlang ik?’; ‘Wat voel ik?’; ‘Hoe kan ik patronen doorbreken?’; … Elke vraag of klacht is welkom bij mij. 

In dit proces kan (en mag) je vrijuit spreken en word je gehoord. Ik vind het belangrijk te luisteren zonder oordeel en geef ruimte voor alle gevoelens en gedachtes die spelen.

Binnen onze gesprekken verwerf je dieper inzicht in jouw vragen en leer je op een andere manier om te gaan met jezelf en je omgeving. Op die manier streven we naar een verlichting van jouw klachten.

Therapie is kiezen voor jezelf. Een stap waarin ik je heel graag wil begeleiden.

Opleidingen

Ik ben Psychologisch consulent (Thomas More) en Klinisch psycholoog (Master Klinische Psychologie, UGent) van opleiding. Ook levenslang leren draag ik hoog in het vaandel, waardoor ik regelmatig ruimte maak om mezelf bij te scholen. Zo kan ik jou ondersteunen met de meest up-to-date hulpmiddelen.

Mijn doelgroep loopt uit van kinderen/jongeren tot volwassenen. Ik bied voornamelijk individuele consults aan. Indien het betrekken van de omgeving een meerwaarde kan bieden, is het ook mogelijk om meerdere personen in de therapie mee te nemen (i.e. gezinnen, etc.).

Spreekuren

WeekdagenSpreekuren
Donderdag (elke week)van 09:30 tot 12:30
Tijdelijk werkzaam bij Groepspraktijk Ringoir01-10-23 tot 30-08-24

Afspraak maken

Je kan hier online een afspraak maken in de online agenda van Paulino. Je kan direct een moment kiezen dat voor jou het best past.