Informatie voor doorverwijzers of huisartsen

Doorverwijzers / collega’s

Ik wil graag een patiënt van mij aanmelden bij jullie

Wat fijn! Als multidisciplinaire groepspraktijk vinden we het belangrijk om onze cliënten op een zo breed mogelijke manier te ondersteunen.

Wij staan open voor multidisciplinair overleg met u als (huis)arts of collega psycholoog/psychiater/psychotherapeut.

 • Voor nieuwe aanmeldingen
  • Gelieve uw boodschap als (huis)arts of collega te richten naar info@praktijkringoir.be. Uw verzoek zal door Michael Ringoir (coördinator) gelezen en behandeld worden.
  • Onze visie op geestelijke gezondheidszorg vereist dat cliënten of patiënten zichzelf aanmelden. Dit doen ze telefonisch op het nummer 03 361 46 63 of via de rode knop "maak afspraak" op onze website.
  • Is uw patiënt niet in staat om zichzelf aan te melden? Dan is ambulante hulp wellicht niet de beste optie. U kunt uw patiënt doorverwijzen naar de PAAZ of het mobiel team acute psychiatrische zorg inschakelen.
0 0

Ik wil graag overleggen over een gemeenschappelijke patiënt

 • Voor lopende begeleidingen
  • Gelieve uw boodschap rechtstreeks te richten naar de behandelaar van uw patiënt. U vindt hier een overzicht van alle e-mailadressen terug.
  • Kent u de behandelaar van uw patiënt niet? Gelieve dan in te bellen op het nummer 03 361 46 63 met uw vraag. Identificeer u als huisarts en geef de naam en geboortedatum van de gemeenschappelijke patiënt door aan ons secretariaat. Wij contacteren u dan zo snel mogelijk.
0 0

Ik heb een dringende vraag buiten de kantooruren

Ons extern secretariaat is ook bereikbaar na de kantooruren voor huisartsen en professionele doorverwijzers.

U kunt terecht op het nummer 03 361 46 63 van ma-vr 08u tot 20u.

Belt u na 20u? Druk dan na het horen van de sluitingsboodschap op #2 en u wordt doorgeschakeld naar een medewerker. Uw oproep wordt steeds gescreend door een extern secretariaat. Houd uw RIZIV-nummer bij de hand.

0 0

<< 1 >>