Afspraak maken


Online agenda

De meeste van onze collega’s werken met de online agenda waarin je zelf direct een afspraak kunt inboeken. Dit is de snelste manier om een afspraak in te plannen.

Contactgegevens

Je kan de contactgegevens van onze medewerkers hier terugvinden. Bel of mail hen gerust rechtstreeks voor een afspraak.

Of vul het contactformulier in om teruggebeld te worden.

Weet je niet bij wie je terechtkan?

Dat begrijpen we. Er is een groot aanbod van therapievormen en therapeuten. Vul het onderstaande online formulier in, vermeld je vraagstuk of probleem en wij bekijken intern wie jou het best kan verder helpen. Houd er rekening mee dat dit ongeveer 3 werkdagen in beslag neemt.

Onze telefonisten noteren je gegevens en een therapeut zal je terugbellen. Aan de telefoon zal je echter nooit adviezen of therapie krijgen.


Dringende afspraak?

Voor gekende cliënten

Ben je al gekend? Aarzel dan niet om je therapeut op te bellen of een mail te sturen. Wie weet heeft er iemand afgezegd en kan je vroeger langskomen op consultatie. De contactgegevens kan je hier terugvinden.

Voor nieuwe cliënten

Heb je nog geen therapeut? Dan kan je eenvoudig kijken in ons aanbod welke therapeut het best bij jou thema’s of problematieken past. Of je kan een kijkje nemen op onze teampagina.

Noodnummers

🆘 Soms kan je het ’s avonds of in het weekend moeilijk krijgen. Hier vind je handige noodnummers die 24/7 bereikbaar zijn.