Sanne de Boey

  • Psychologisch Consulent
  • 100% online hulpverlener

Sanne de Boey

  • Psychologisch Consulent
  • 100% online hulpverlener

Video

Je kan bij mij terecht voor online videoconsultaties! Ik werk van maandag tot vrijdag, 09:00 tot 19:00.

Maak hier online een afspraak.

Mijn naam is Sanne en ik werk als psychologisch consulente. Na 3,5 jaar ervaring op een gesloten afdeling in een psychiatrisch ziekenhuis, heb ik enorm veel kennis opgedaan over verschillende ziektebeelden, psychologische hulpvragen en behandelingen. Samen kunnen we aan de slag gaan met al jouw hulpvragen, problemen en/of uitdagingen! Niets is te gek en alles is bespreekbaar.

Afspraak maken bij Sanne de Boey

Sanne haar aanpak

Als psychologisch consulent bied ik 100% online videotherapie aan. Maak hier online een afspraak, ik werk maandag tot vrijdag van 09u tot 19u!

Voordelen online begeleiding

  • Laagdrempelig: soms kan het moeilijk zijn om de stap te maken naar hulpverlening, soms is het moeilijk om je deur uit te geraken en de daadwerkelijke stap te zetten. De stap om met iemand te praten vanuit je eigen, veilige bubbel is sowieso al kleiner.
  • Flexibel: veel mensen staan open voor hulpverlening, maar kunnen er letterlijk niet geraken omwille van hun 9-5 job. Verlof vragen op het werk voor een consultatie is óf bijna onmogelijk of het wordt weinig tot niet gedaan omwille van taboe. Het fijne aan online werken is dat het flexibel is. De optie bestaat om in de avond of in het weekend consultaties te boeken, waardoor het eigenlijk meer toegankelijk wordt voor iedereen.

Opleidingen

Opleiding
Bachelor Toegepaste Psychologie (Behaald, Thomas More Antwerpen).
Certificaat Crisisgespreksvoering met suïcidale personen, (Centrum ter Preventie van Zelfdoding vzw & Thomas More, Antwerpen)
Verpleegkunde niveau 4 (Behaald, Scalda Goes, Nederland)

Doelgroep

  • Volwassenen (18+)
  • Nederlandstalig

Consultaties (enkel op afspraak)

WeekdagenSpreekuren
Maandag tot vrijdag09:00 tot 19:00 (boek online via agenda)
ZaterdagNamiddag (enkel via mail te boeken info@praktijkringoir.be)