Insights Discovery®

Herstel je relatie

We geloven dat sterke relaties de kern vormen van een gelukkig leven. Als je relatieproblemen hebt, bieden wij een oplossing: Insights Discovery®, een krachtig hulpmiddel om communicatie en begrip binnen relaties te verbeteren.

Wat is Insights Discovery?

Insights Discovery is meer dan alleen een persoonlijkheidsanalyse; het is een uniforme taal die relaties transformeert door middel van kleurcodes en persoonlijke voorkeuren. Geïnspireerd door het werk van Carl Gustav Jung, onthult Insights Discovery jouw unieke kleuren en helpt het je om op een dieper niveau met jezelf en je partner te communiceren.


Stap 1: Online Vragenlijst

Ontdek de kleuren van jou en je partner met een eenvoudige online vragenlijst. In slechts 25 vragen leer je elkaars voorkeuren kennen op een dieper niveau.

Stap 2: Het Insights Discovery Profiel

Na het invullen van de vragenlijst ontvang je een persoonlijk profiel (17 pagina’s) dat wordt teruggekoppeld door een gecertificeerde Insights Discovery Practitioner (Michael Ringoir). Ontdek hoe jullie kleuren elkaar aanvullen en hoe jullie sterke punten kunnen worden ingezet om jullie relatie te versterken.

Stap 3: Herstel je relatie

Met Insights Discovery als leidraad bieden we begeleiding en ondersteuning om relatieproblemen aan te pakken, conflicten op te lossen en de intimiteit binnen je relatie te herstellen. Dit aan de hand van heel concrete adviezen, tips & tricks.


Waarom Insights Discovery voor Koppels?

Onze spin-off, gebaseerd op Insights Discovery, is speciaal ontworpen voor koppels die worstelen met relatieproblemen. Ons model biedt een gemeenschappelijke taal om emoties, behoeften en verwachtingen te begrijpen, waardoor conflicten worden verminderd en verbinding wordt versterkt.

Michael Ringoir werkt al jaren met de Insights Discovery-methode als HR Business Partner binnen de bedrijfscontext. Dankzij de prachtige resultaten om de dynamieken tussen medewerkers op de werkvloer te verbeteren, besliste Michael om dit model ook toe te passen in zijn relationele begeleidingen als relatietherapeut.

Neem contact op

Laat ons je helpen om je relatie te herstellen en een diepere verbinding met je partner op te bouwen. Neem vandaag nog contact op met Michael en zet de eerste stap naar een gelukkiger en vervullend huwelijk.

E: michael@humansuntangled.be
T: 09 298 01 97

Een intake is mogelijk vanaf 24 juni 2024.