Kimberley Rombaut

  • Psychologe
  • Stress- en burnoutcoach

Kimberley Rombaut

  • Psychologe
  • Stress- en burnoutcoach

✅ Ik neem nieuwe cliënten aan en heb geen wachtlijst!
📅 Klik hier om direct naar mijn agenda te gaan om een afspraak in te plannen.

Hoi daar! Ik ben Kimberley, een gepassioneerde psychologe met expertise in thema’s zoals stress, burn-out, agressie (op het werk), assertiviteit en veel meer.

Het is mijn doel jou te ondersteunen in het vinden van een balans die aansluit bij jouw eigen identiteit, waarden en (werk)geluk. Lees snel verder!

Afspraak maken bij Kimberley Rombaut

Kimberley’s aanpak

Bij de start van het begeleidingstraject gaan we terug naar de basis: een combinatie tussen psycho-educatie en concrete oefeningen zorgen ervoor dat jij jezelf weer nét dat tikkeltje beter leert kennen. Vervolgens hanteren we een samen-aanpak waarin we stap voor stap en op jouw tempo op zoek gaan naar een manier van leven die voor jou als comfortabel en energiegevend aanvoelt.

Een open luisterhouding en een gevoel van veiligheid staan voor mij centraal. Een goede match met de behandelaar, alsook met de aanpak van de behandelaar, is daarom cruciaal. Tijdens het eerste gesprek verkennen we jouw hulpvraag en bespreken we op welke manier ik jou mogelijk zou kunnen ondersteunen.

Opleiding en ervaring

Naast mijn opdracht bij Praktijk Ringoir, ben ik overdag aan de slag als Psychosociaal Preventieadviseur voor een externe preventiedienst. Dit maakt dat ik dagdagelijks in contact kom met diverse welzijnsthema’s: stress, burn-out, ADM-problematieken, agressie, (seksueel) grensoverschrijdend gedrag, conflictsituaties…De hulpvragen spelen zich zowel op organisatieniveau als op individueel niveau af. Dankzij deze ervaringen kan ik me makkelijk verplaatsen in verschillende werkcontexten en noden op het werk. Daarnaast deed ik ervaringen op binnen de wereld van Human Resources (selectiepsychologie + loopbaanbegeleiding en outplacementtrajecten).  

Tot slot beschik ik over een master in de arbeidspsychologie, aangevuld met een educatieve master. Vanuit een interesse voor opleidingen en onderwijs besloot ik me hier alsook in te verdiepen. Ik neem deze kennis graag mee naar mijn gesprekken om mee na te denken over onderwijsgerelateerde thema’s.

Maak online afspraak

Opleidingen

Opleiding
Master Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid
Educatieve master in de maatschappijwetenschappen
Vertrouwenspersoon
Preventieadviseur niveau 1 (i.o.)

Doelgroep

  • Volwassenen (18+)
  • Nederlandstalig
  • Engelstalig

Consultaties (enkel op afspraak)

WeekdagenSpreekuren
Elke maandagvan 18:30 tot 21:30

Afspraak maken

Je kan online een afspraak maken in de online agenda van Kimberley. Je kan direct een moment kiezen dat voor jou het best past. Dat is de snelste en eenvoudigste manier.

Erkenning als psycholoog