Regentieplein afgesloten (week van 12 februari)

De rioleringswerken in de Prins Albertstraat naderen hun einde. De aanleg van de riolering is begonnen aan het Stationsplein en loopt verder richting het Regentieplein. Om de laatste toezichtput en de laatste meters riolering in de Prins Albertstraat aan te leggen, moet het Regentieplein tijdelijk afgesloten worden ter hoogte van de Prins Albertstraat.

Deze werken worden uitgevoerd in de week van 12 februari. In deze week is het Regentieplein afgesloten tussen de Vermorgenstraat en de Regentiestraat (kant Stationsplein).

Bereikbaarheid (zie ook kaartje)

Op de rotonde van het Regentieplein geldt in de week van 12 tot 16 februari omgekeerde rijrichting. Dat wil zeggen dat verkeer uit de Vermorgenstraat, Regentiestraat en Zamanstraat naar links de rotonde moet oprijden. Ook fietsers rijden mee in de omgekeerde rijrichting. Zo blijven alle straten maximaal bereikbaar tijdens de werken.

Fietsers (te voet, met de fiets aan de hand) en voetgangers kunnen de werkzone vermijden door over het midden van het Regentieplein te wandelen.

De Prins Albertstraat is in de week van 12 februari enkel bereikbaar via de Mercatorstraat en het Stationsplein.

De timing van deze werken is onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en weersinvloeden. Meer informatie over de werken in de Prins Albertstraat vindt u op www.sint-niklaas.be/winkelwandellus/fase-albert.