⚠️☀️ Code oranje – hittegolf

Update 09/08/2022

❄️ ❄️ ❄️ Al onze lokalen zijn uitgerust met airconditioning. ❄️ ❄️ ❄️

☀️ Hittegolf

Het KMI kondigt Code Oranje af in het kader van een hittegolf de komende dagen. Alle consultaties in ons psychotherapeutisch centrum blijven plaatsvinden.

❄️ Airconditioning

Onze lokalen zijn uitgerust met airconditioning en UVC-luchtfilters. Op deze manier kunnen consultaties comfortabel en covid-veilig plaatsvinden. Vraag je therapeut gerust naar airco mocht deze niet ingeschakeld zijn.

🚰 Neem water mee

In de wachthoek staat steeds drinkwater ter beschikking van cliënten en therapeuten. Gezien de aangekondigde hittegolf vragen we echter aan elke bezoeker om zelf een extra drinkbus/flesje water te voorzien.

❌ Afspraken annuleren of verplaatsen

Je kan tot 48 uur op voorhand je afspraak zelf kosteloos verplaatsen. Hiervoor klik je op de link die je in de originele afspraakbevestigingsmail hebt ontvangen. Ben je de mail kwijt? Neem dan contact op met je behandelaar.

Een afspraak annuleren met de reden “hittegolf” is helaas niet mogelijk aangezien dit om een aangekondigde hinder gaat. Je kan tot 48 uur op voorhand gratis een afspraak afzeggen of verplaatsen. Dat doe je rechtstreeks bij je therapeut. Klik hier voor de contactgegevens.

Let op: een afspraak later dan 48h op voorhand annuleren kost je tussen de 50 en 100% van de consultatie. Enkel met een geldig medisch attest van je huisarts kan je een afspraak laattijdig kosteloos annuleren.