Online videotherapie

Welkom bij Groepspraktijk Ringoir, waar wij sinds 2014 hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg bieden met een team van toegewijde professionals. Onze missie is om jouw welzijn te bevorderen en je te ondersteunen op je reis naar een gezondere geest. In het streven naar innovatie en toegankelijkheid zijn we verheugd ons online aanbod, “Online Videotherapie” te introduceren – een moderne benadering van welzijn die flexibel, efficiĆ«nt en effectief is.

Waarom kiezen voor online therapie bij Groepspraktijk Ringoir?

Geen wachtlijsten

We begrijpen dat jouw welzijn prioritair is en dat wachten voor niemand aangenaam is. Daarom bieden we Online Videotherapie aan zonder de frustratie van wachtlijsten. Je kunt snel de ondersteuning krijgen die je nodig hebt, zonder onnodige vertraging.

Geen verplaatsingen

Zeg vaarwel tegen stressvolle verplaatsingen. Met Online Videotherapie kun je comfortabel en gemakkelijk vanuit huis of kantoor toegang krijgen tot onze professionele diensten. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd, maar vermindert ook de hinder van reizen aanzienlijk.

Flexibiliteit tijdens thuiswerk

In de moderne wereld is flexibiliteit essentieel. Onze Online Videotherapie past naadloos in jouw drukke schema, zelfs tijdens thuiswerken. Je kunt jouw therapieafspraak plannen op een tijdstip dat het beste bij jou past, waardoor je de balans tussen werk en welzijn behoudt.

Persoonlijke en professionele ondersteuning

Onze online sessies worden geleid door ervaren psychologisch hulpverleners. Ondanks de virtuele omgeving, blijven we ons richten op de persoonlijke band tussen jou en onze professionals, waarbij we een veilige ruimte bieden om te praten, te delen en te groeien.

Veiligheid en vertrouwelijkheid

Jouw privacy en veiligheid zijn voor ons van het grootste belang. Onze Online Videotherapie maakt gebruik van beveiligde en vertrouwelijke communicatieplatforms, waardoor je met gemoedsrust kunt deelnemen aan de sessies, wetende dat jouw informatie in veilige handen is.

Bij Groepspraktijk Ringoir geloven we dat geestelijke gezondheidszorg toegankelijk en ondersteunend moet zijn, zonder in te boeten op kwaliteit. Ontdek de voordelen van onze Online Videotherapie en zet vandaag de eerste stap naar een gezondere geest. Neem contact met ons op en laat ons samen werken aan jouw welzijn, waar je ook bent.

Online hulpverleners

HulpverlenerContactgegevens

Sanne de Boey
– Psychologisch consulent
– Nederlandstalig
– Volwassenen 18+
– Individuele online hulpverlening
Contacteer Sanne
Amy Puis
– Psychotherapeute
– Master in de Seksuologie
– Nederlandstalig
– Volwassenen 18+
– Individuele online hulpverlening
Contacteer Amy