Stephanie De Muynck

  • Psychologisch Consulent
  • Hulpverlener jongvolwassenen
  • Volwassenen

Stephanie De Muynck

  • Psychologisch Consulent
  • Hulpverlener jongvolwassenen
  • Volwassenen

✅ Ik heb ruimte voor nieuwe begeleidingen en kan een snelle opstart garanderen!
📅 Klik hier om direct naar mijn agenda te gaan om een afspraak in te plannen.

Als psychologisch consulent* en psychodiagnosticus behandel ik jongeren (16+) en volwassenen met psychologische vraagstukken. Samen gaan we aan de slag met jouw vragen, problemen of uitdagingen!

Over Stephanie

Stephanie behaalde een Master in handelswetenschappen en vulde dit aan met een bijkomende master aan Vlerick Management School. Ze startte haar carrière in de zakenwereld en werkte voor verschillende nationale en internationale bedrijven, waar ze haar passie voor werken met mensen ontdekte. Daarom besloot ze zich hier verder in te verdiepen door een bijkomende opleiding te volgen, waarna ze in 2017 afstudeerde als psychologisch consulent (Vives).

Afspraak maken bij Stephanie De Muynck

Aanpak

Haar veelzijdige achtergrond stelt haar in staat om een holistische en contextuele benadering te bieden bij het begeleiden van jongeren en volwassenen. Je kan bij Stephanie terecht voor uiteenlopende thema’s en vraagstukken. Of je nu geconfronteerd wordt met persoonlijke, schoolse of professionele uitdagingen, Stephanie is er om je te begeleiden. Haar doel is om je te helpen groeien, je zelfvertrouwen te vergroten en positieve veranderingen te bereiken.

Ook voor diagnostiek en begeleiding van hoogbegaafdheid en/of ADHD kan je bij Stephanie terecht.

Opleidingen

OpleidingInstelling
Master Handelswetenschappen TEWHUB Ehsal
Master Marketing ManagementVlerick Management School
Bachelor Toegepaste PsychologieVives Kortrijk
Postgraduaat Psychodiagnostiek (i.o.)Thomas More

Doelgroep

  • Jongvolwassenen vanaf 16 jaar
  • Volwassenen

Spreekuren (enkel op afspraak)

WeekdagenSpreekuren
Elke woensdagvan 09:30 tot 14:30

Afspraak maken

Je kan online een afspraak maken in de online agenda van Stephanie. Je kan direct een moment kiezen dat voor jou het best past. Dat is de snelste en eenvoudigste manier.

Wil je meer weten wat een psychologisch consulent is en kan/mag? Dan kan je op de website van Thomas More meer informatie vinden.